ChaChaa

Sitter i mitt rum. Det är svinkallt härinne, vilket kan vara lite jobbigt om man är en liten mupp. Men jag är en stor och stark kvinna så det är lugnt. Nä skoja bara, jag fryser röven av mig, men what to do?

Aja, idag har jag färgat håret, eller ja, utväxten. Sen stack jag till Philip och nu är jag hemma igen. En extremt händelserik dag. Nyår om två dagar säger appen på mobilen. Men det kunde jag nog räkna ut själv.

Men ja, nu är det ju ångest innan nyår och sen kommer det bli efter-nyårs-ångest för då har jagbara nio dagar på mig att plugga röven av mig inför uppsamlingsprovet dagen innan skolan. provet dagen vi börjar skolan samt samhäll, engelska och projektarbete. Nu kan jag lika bra hämta pistolen jag har i garderoben och skuta huvudet av mig. Nä nu ljög jag. Jag ska inte skjuta huvudet av mig. Hade aldrig orkat resa mig för att hämta pistolen. Nä skoja igen, jag har ingen pistol.

Vad annars. Råkade av misstag smörja in mig med brun utan sol igår (även känt som BUS). Det var ju en ganska trevlig chock och en jävla massa skrubb i duschen. Tror inte ens att allting försvann. Vilket helvete!

När jag ändå håller på att klaga så tror jag att jag lider av nackspärr i endast vänster sida av nacken, om nu det skulle vara möjligt.

Men vafan! Inte för att jag brukar ha nyårslöften eller nått sånt. Eller jo.. kanske. Förra året var väl mitt nyårslöfte att sluta äta godis men det tog jag ju inte på allvar hehe. I år ska jag bli mästare på att göra macarons, de ska bli så godaa! Sen ska jag och mina stöa små mupp-vänner ha macaronparty hemma hos mig och ha kul som tusan. Åhh, vad skoj vi ska ha <3

Citron & Äpple

Det var mysigt hos min mormor igår. Massvis med god mat och presenter. Har spelat Sid Meier's Pirates i en evighet dessa tre dagarna dock! Kan inte få nog, det är så himla bra och beroendeframkallande. Men ja. Idag ska det bli ännu mer god mat för idag kommer Maja och hennes familj på besök! Har ett övertalningsförsök på g; vill att Maja ska klippa mig!

Men nu måste jag dra mig till affären för att handla citron och äpple! Ska bli skoj, undrar vad de har att erbjuda inom dessa områden, har ju faktiskt aldrig beökt fruktavdelningen i just den här affären!


PUSS


Nu drar jag till min älskade mormor!

Jul 2.0

Idag blir det att fortsätta julfirandet hemma hos min mormor med den övriga familjen. Igår var en fin och bra dag. Fick massa med fint som jag är oerhört glad över. Nu ska jag dock fundera över ifall jag ska dra mig till Burlöv Center för att kolla en grej eller om jag ska skriva klart mitt samhällsarbete innan jag drar till mormor.


Hej, mitt älskade allt.


Ibland önskar man att man drack te


Justin Bieber



Say wut

Ja hejsan.
Nu har jag då äntligen skaffat en blogg. Idén uppkom hemma hos Philip och nu så har jag tagit tag i saken och faktiskt gjort en. Har suttit och pillat med koder och massa sånt för att få det ultimata utseendet. Nä kanske inte, men så att det ska se någorlunda okej ut i alla fall! Och så ritade jag en random figur som ska bo längst upp på min blogg, hoppas h*n trivs!

För att droppa massa random info så har jag slagit in alla julklappar, umgåtts med min mamma och min moster samt börjat kolla på sagan om ringen som går på någon kanal på tv. Nu ska jag nog fortsätta göra det och samtidigt umgås med min bror som spelar WoW. WoW är inte speciellt kul, bara så ni vet! Testa inte. Eller ja, jag kom till lvl 5 (för att droppa ännu mer random info) och gav upp. Det ska ju inte börja bli kul förrän man levla alla möjliga levlar, vilket man inte pallar då där finns typ 85 (tror jag?).

Okej, nog om det, puss och god jul för det är jul imorgon och man ska äta god mat. Det vill säga: GOD JUL!

Rädda Barnen

Japp, jag kollade runt lite på nätet för att hitta julklappar. Och varje år ger jag bort en extra julklapp i form av ett bidrag till någon hjälporganisation. Även om jag anser att dessa hjälporganisationer är halvt onödiga och inte hjälper lika mycket som de reklamerar sig själva, men det är en annan femma.

Jag hittade Rädda Barnens kampanj för detta året. Det är i form av att man ska tända en stjärna på deras "himmel" och döpa den till någonting. Tycker det är en av de finare kampanjerna detta året faktiskt. Valde dock Unicefs (som de flesta andra år) eftersom jag tyckte att de olika bidragen passade mitt syfte bättre.  De har också en kategori som heter "Mest behövda just nu". Så jag valde någonting där. Inte någon enorm summa men alltid någonting. Vi får se vad personen som får denna julklappen säger när den dimper ner i brevlådan! Kan ju inte avslöja någonting än. Den kommer säkert också bli ganska sen, men äsch!

Ali Pasno